Povesti bingo – Socializare, distractie si jackpot

Saptamana trecuta a fost ziua mea si jucam la situl meu preferat (nu fac reclama, desi poate ar trebui) cand Chat Masterul spune deodata tuturor despre “sarbatoare” si ma felicita. A fost super, toata lumea mi-a urat la multi ani pe chat si am fost centrul atentiei toata seara. Cred ca a fost primul “La multi ani” cantat pe un chat, haha. In plus am luat o gramada de puncte bonus … a fost foarte agreabil sa vad cat de amabili si de calzi sunt oamenii, a fost o experienta care m-a facut sa iubesc si mai mult jocul de bingo, oamenii care il joaca si atmosfera care se creaza in salile online. Nu pare mare lucru, dar cand ti se intampla tie parca e ceva fantastic.

Ei bine, am spus asta ca o introducere. La nici doua zile dupa experienta aceasta atat de placuta, m-am trezit cu 16000 de lire castigate la un jackpot neprogresiv, la aceeasi sala de bingo! Va spun sincer ca la inceput nici nu mi-am dat seama (eram prinsa cu jocul si cu discutiile pana cand deodata vad … 16000 lire in plus la balanta, fara nicio atentionare) si apoi  in primele 2 zile nici nu am crezut ca am castigat, eram sigura ca e o greseala si ca nu pot retrage castigul. L-am retras insa si nu a fost nicio greseala. Bineinteles ca am fost incantata, deja miam platit niste imprumuturi la banca si planuiesc sa merg intr-o vacanta frumoasa.

M-am distrat si am castigat in ultima saptamana cat intr-un an. Jos palaria pentru oamenii pe care i-am intalnit la bingo, dar si pentru norocul pe care l-am avut, lol. Jocul asta este ca si cum ai iesi in oras cu amicii, iar daca mai si castigi, e fantastic. Cand ma intorc din vacanta voi fi din nou online cu noii mei prieteni de la bingo, abia astept.

Uh, ok … am vrut doar sa impartasesc satisfactia mea … va pup!

 

21 June 2012


lasa un comentariu